Öhman Elit

För professionella idrottare och artister

Som idrottare eller artist lever du ofta ett hektiskt och krävande liv. Samtidigt ställs du inför flera beslut och frågor rörande din ekonomi som är viktiga för din framtid både under och efter karriären. Vi på Öhman är med i alla skeden, så att du kan fokusera på din karriär.

För professionella idrottare och artister

På Öhman får du personlig rådgivning av erfarna personer, och du får dessutom tillgång till all tänkbar expertis genom den samlade kompetensen hos våra samarbetspartners. Beroende på dina individuella förutsättningar och skede i karriären så kan olika frågor aktualiseras.

Talang

Början av en karriären är oftast mycket krävande på flera sätt. Hårt arbete utan några garantier på framtida framgång. Inkomsterna är sällan stora i detta skede, men desto viktigare att planera och strukturera ekonomin inför framtiden. Frågor kring avtal, sponsorer eller andra juridiska frågor kan aktualiseras. Vi hjälper dig så att du kan fokusera på rätt saker under denna viktiga uppbyggnadsfas.

Stjärna

Karriären har verkligen tagit fart. Kanske bor du utomlands eller planerar för utlandsflytt. Inkomsten är hög och kapitalet växer snabbt. Kanske är det i denna del av livet du träffar en partner och bildar familj. Frågor kring förvaltning, familjejuridik och beskattning blir i så fall aktuella. I denna fas blir du sannolikt en offentlig person men du kan känna dig trygg i att vi hanterar ditt kapital med största möjliga diskretion. Givetvis ska allt hanteras med ett långsiktigt perspektiv för att tidigt planera för resten av livet.

Etablerad

När karriären du ägnat dig åt lider mot sitt slut börjar ett nytt spännande kapitel. Kanske har du efter en tid utomlands planer på att flytta tillbaka till ditt hemland igen. Dina inkomster kan komma att minska men du har ett kapital att förvalta. Du vill troligen sjösätta nya projekt eller starta en civil karriär. Vi hjälper dig med vår kompetens och vårt nätverk så att du får en bra start på denna nya fas i livet.

Välkommen att höra av dig

Även om situationen kräver flera olika kompetenser så möts du av en ansvarig kontaktperson hos Öhman. Vi tror att du värdesätter någon som lär känna dig och dina behov.

Bli uppringd

Skriv in ditt telefonnummer nedan så hör vi av oss inom en arbetsdag.

Kompetens nära dig som kund

Jens Nilsson

Kapitalförvaltare

08 407 58 47
jens.nilsson@ohman.se


Love Hallerby

Kapitalförvaltare

08 407 58 77
love.hallerby@ohman.se