Öhman Fonder söker en säljare

Dags för nya utmaningar? Nu stärker Öhman Fonder försäljningen mot tredjepartsdistribution. Vi är övertygade om att människan gör företaget och inte vice versa. Våra medarbetare drivs av nyfikenhet, engagemang och ansvarstagande – kort sagt vår gemensamma värdegrund.

Öhman Fonder är en ansvarsfull och fristående fondförvaltare. Vårt arbete präglas av ett högt engagemang och en stor respekt för kundernas kapital. Öhman-gruppen har funnits i över hundra år och för oss är hållbara investeringar en självklarhet.
Öhman Fonder är en ansvarsfull och fristående fondförvaltare. Vårt arbete präglas av ett högt engagemang och en stor respekt för kundernas kapital. Öhman-gruppen har funnits i över hundra år och för oss är hållbara investeringar en självklarhet.

Primärt innebär rollen att bygga upp och förstärka vårt befintliga nätverk av fondåterförsäljare. I en centralt belägen och stimulerande arbetsmiljö erbjuder vi ett engagerande och utvecklande arbete. Att arbeta på Öhman Fonder ska vara roligt och något att vara stolt över. Vi har därför skapat en engagerande arbetsmiljö där vi ställer ambitiösa men realistiska krav på varandra.

Arbetsuppgifter

Tjänsten som säljare innebär att du ingår i ett säljteam vars huvudsakliga arbetsuppgifter är att; identifiera kunder, boka möten och möta kundernas behov. Du arbetar affärsmässigt och proaktivt för att skapa lönsamhet och nöjda kunder. Du vägleder kunderna till ett sunt och hållbart fonderbjudande. I syfte att utveckla affären kommer du även att regelbundet samarbeta med såväl våra egna specialister som våra externa samarbetspartners. Du ingår i ett team bestående av sju säljare och rapporterar direkt till försäljningschefen. Tjänsten är baserad i Stockholm men medför en hel del resande i framförallt Sverige.

Önskade kvalifikationer

Vi söker dig som har en äkta passion för försäljning med dokumenterad framgång av att skapa affärsrelationer med fondåterförsäljare. Du trivs med att arbeta i ett dynamiskt och kreativt team där du gillar att dela idéer och delta i aktiviteter.

Du ska ha ingående kunskap om den finansiella marknaden och dess produkter samt förmåga att analysera och möta återförsäljarnas behov och samtidigt uppfylla våra mål med avseende på intäkter, lönsamhet och tillväxt i förvaltat kapital.

En viktig målgrupp för oss är finansiella rådgivare och försäkringsförmedlare och det är därför en extra merit om du har arbetat aktivt med försäljning gentemot just de här grupperna, eller rent av arbetar som rådgivare eller förmedlare idag.

Du har relevant akademisk utbildning och vi ser gärna att du är Swedsec-licensierad. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är social och utåtriktad och har förmågan att skapa förtroende för dig som person samt har lätt för att skapa kundkontakter.

Du är initiativtagande, har en stark egen drivkraft och arbetar strukturerat. Din förmåga att identifiera återförsäljarna och att snabbt kunna se samt förstå deras behov är central, tillsammans med din förmåga att hitta bra lösningar för dem.

Välkommen med din ansökan!

CV, personligt brev samt betyg skickas till Ulrika Håkansson, Head of Human Resources, via e-postadress ulrika.hakansson@ohman.se senast den 30 juni 2019. Märk ansökan ”Säljare Öhman”. Urval kommer att ske löpande.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta: Johan Ede, Head of Institutional Sales, på telefonnummer 08 407 58 38 alternativt via e-postadress johan.ede@ohman.se

Kontaktpersoner

Ulrika Håkansson

Human Resources

08 407 58 46
ulrika.hakansson@ohman.se


Johan Ede

Head of Institutional Sales, Öhman Fonder

08 407 58 38
johan.ede@ohman.se