Private Banking

Långsiktiga relationer med förvaltning i fokus

När våra kunder träffar oss är de inga personnummer utan personligheter. Vi förstår att dina finansiella behov och din juridiska situation förändras under livets gång och vi är måna om att erbjuda helhetslösningar som är bra för dig och din förmögenhet över tiden.

Vissa saker är ovärderliga, som kompetens till exempel

För oss är det självklart att alltid rekommendera det som är bra för dig och din förmögenhet. Det kan betyda att du som kund hos oss förvaltar din förmögenhet själv där din personliga rådgivare fungerar som en klok samtalspartner eller att du överlåter förtroendet till oss att inom tydligt uppgjorda ramar förvalta dina medel.

Vi är måna om att erbjuda helhetslösningar som är bra över tiden som exempelvis omfattar kapitalförvaltning, bolagsstrukturer, kapitalförsäkringar, generationsskifte samt utlands- och hemflytt.

Vilken är din roll hos Öhman?

Det viktigaste för oss är nöjda kunder. Våra medarbetare arbetar gemensamt mot ett och samma mål, att alltid leverera det bästa åt varje enskild kund.

Privatperson

När våra kunder träffar oss är de inga personnummer utan personligheter. För oss är det självklart att rekommendera det som är bäst för dig och din förmögenhet.

Företagare

Eftersom vi själva är familjeägda är det för oss extra värdefullt att hjälpa andra ägarledda företag med finansiell planering och kapitalförvaltning.

Institutionell investerare

Att vi värderar det som sker på marknaden på rätt sätt är en förutsättning för gemensam framgång. Er värdeökning är vår drivkraft.

Välkommen att höra av dig

Även om situationen kräver flera olika kompetenser så möts du av en ansvarig kontaktperson hos Öhman. Vi tror att du värdesätter någon som lär känna dig och dina behov.

Bli uppringd

Skriv in ditt telefonnummer nedan så hör vi av oss inom en arbetsdag.

Kompetens nära dig som kund

Jens Nilsson

Kapitalförvaltare, Private Clients

+46 8 407 58 47
jens.nilsson@ohman.se


Love Hallerby

Kapitalförvaltare, Private Clients

+46 8 407 58 77
love.hallerby@ohman.se