Kapitalförvaltning för privatpersoner

Vi skapar hållbar tillväxt byggd på ömsesidiga förtroenden och kunnande som förädlats i generationer.

Kapitalförvaltning privatpersonerVill du bli kontaktad av Jimi?

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar Jimi dig inom kort.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Vi ger dig tid

Våra kunder har ofta ont om tid. De känner trygghet när vi förvaltar deras kapital. Och då kan de ägna sig åt andra aktiviteter eller verksamheter som de är mer roade av. Vi delar vår kunskap i löpande kommunikation med de kunder som vill.

Kunskap

För att förvalta pengar på ett balanserat och långsiktigt sätt krävs specialkunskaper och det har vi och våra förvaltare. Kunderna behöver inte engagera sig för att få en bra avkastning. Vi använder vår beprövade process för viktning av portföljer.

Vårt intresse

Vi följer finansmarknaderna med entusiasm och skapar långsiktig avkastning åt våra kunder. Vi vill förstå kundernas situation, mål och inställning till risk. De behöver inte vara intresserade av finans, vårt intresse räcker gott för oss alla.

Relation och närhet

För oss är det viktigt att ha en nära och regelbunden kontakt med våra kunder. Då kan vi kontinuerligt stämma av risknivåer och avkastning. Vi är själva ett entreprenörsdrivet företag och vi har stor förståelse för personer med egna företag.

Varför krångla?

Vi krånglar inte till förvaltningen, utan ger dig en tydlig och enkel tjänst. Vi förvaltar dina pengar på ett traditionellt och klokt sätt med en balanserad portfölj som är anpassad efter dig, dina omständigheter och dina mål.

KapitalförvaltningVilka kunder hjälper vi bäst?

Vår erfarenhet är att kunder med nedanstående karaktärsdrag brukar bli nöjdast med vår kapitalförvaltning.

Ont om tid

Kunder som har för ont om tid och/eller för svagt intresse för att ta hand om sitt kapital tar kontakt med oss. Då går vi igenom dina mål, din syn på risk och din kunskapsnivå för att presentera en långsiktig plan för dig, dina nära och dina bolag.

Kapital

Du bör sikta på att förvalta minst tio miljoner kronor hos oss för att vår förvaltning ska bli riktigt prisvärd. Det är ingen regel utan undantag, det viktigaste är att båda parter känner att vi har ett upplägg som kommer ge mervärde över tid.

Privatperson och entreprenör

Vi har lång erfarenhet av att hjälpa såväl privatpersoner som ägarledda företag, och många av våra kunder har kapital av båda kategorierna.

Välkommen att höra av dig!

Slå oss en signal eller skicka oss ett e-mail så svarar vi på dina frågor.

Jimi Sundberg

Kapitalförvaltare, chef Private Clients

+46 8 407 58 48
jimi.sundberg@ohman.se

Love Hallerby

Kapitalförvaltare, Private Clients

+46 8 407 58 77
love.hallerby@ohman.se

Stefan Lundmark

Kapitalförvaltare, Private Clients

+46 8 407 58 37
stefan.lundmark@ohman.se

Carl Ridderwall

Kapitalförvaltare, Private Clients

+46 8 407 59 18
carl.ridderwall@ohman.se