Om oss

Välkommen till familjen!

Hur bygger man ett företag som förblir stabilt? Man börjar med att lägga en ordentlig grund; en värdegrund. Öhman är ett familjeägt företag som har funnits i mer än 100 år. Ett företag som bygger verksamheten på långsiktiga relationer. Familjetraditionerna lever vidare och idag är tredje generationen Dinkelspiel verksam inom koncernen.

Med rätt värderingar sedan 1906

Som familjeföretag vet vi vikten av att utvecklas. Sedan 1906 har vi ständigt utforskat nya möjligheter när det gäller investeringar.

Alltid med fokus på att vara steget före, men utan att ge avkall på kontroll och kvalitet. Alltid på en internationell arena, men nära till hands för våra kunder. Det är den filosofin som gör att vi idag har ett stort nätverk av framgångsrika kunder som lutar sig mot vår kompetens.

Vi har idag förtroendet att förvalta 85 miljarder kronor och erbjuder ett brett spektrum av finansiella tjänster. Inom Öhman-koncernen återfinns även flera intressebolag. Ett av bolagen är Nordnet, som är en av Nordens ledande nätbanker.

Öhman är ett av få bolag i branschen som är familjeägt över generationer, något som borgar för stabilitet och ansvar. Därför är det för oss extra värdefullt att hjälpa andra ägarledda bolag med finansiell planering och kapitalförvaltning.

Hos oss kan du välja att vara kund i Sverige eller i Luxemburg.