Kapitalförvaltning för stiftelser – igår, idag, imorgon

Hos oss trivs stiftelser, allt från mindre familjestiftelser till större pensionsstiftelser.

Kapitalförvaltning för stiftelserVill du bli kontaktad av Anette eller Stefan?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar Anette eller Stefan dig inom kort.

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kapitalförvaltning för stiftelser

Vi förstår hur stiftelsens syfte härstammar från gårdagen, hur den ska förvaltas idag och hur den ska förbli aktuell imorgon. Vi förvaltar kapitalet ansvarsfullt och framtidssäkrar stiftelsens ändamål.

Igår – lång erfarenhet

Vi har lång erfarenhet av att förvalta kapital för kunders räkning och har genom åren hjälpt fler än 100 stiftelser. Många stiftelser har varit lojala kunder i över 25 år.

Idag – hållbar förvaltning

Vi förvaltar kundernas kapital på ett begripligt och hållbart sätt och vår rapportering är tydlig. Vi förstår oss på stiftelser och vet att vi måste leverera avkastning om och om igen för att förtjäna stiftelsens förtroende.

Imorgon – driver utveckling

Vi framtidssäkrar stiftelsen genom långsiktig förvaltning av kapitalet och ser över placeringspolicyn med utgångspunkt i stiftelsens ändamål.

Kapitalförvaltning för stiftelserDialog och rapportering

Varje stiftelse får en kundansvarig förvaltare som underlättar arbetet.

Förvaltaren anpassar rapporteringen så den passar stiftelsen och presenterar den för styrelsen på ett lättbegripligt sätt.

Kapitalförvaltning för stiftelserVem hjälper vi bäst?

Vi kan hjälpa er oavsett om vi får förtroendet att förvalta hela eller delar av kapitalet.

Små och stora

Vi erbjuder kapitalförvaltning för stiftelser som vill placera i traditionella tillgångsslag som aktier och räntepapper. För att bli kund behöver ni anförtro oss minst 10 miljoner kronor att förvalta.

Värderingsstyrda

Hos oss trivs stiftelser som har klara och starka värderingar. Vi förvaltar deras tillgångar på ett begripligt sätt och har regelbundna dialoger. Vi vill förstå och bidra till stiftelsens idé och syfte.

Ansvarsfulla

Stiftelser som lägger stor vikt vid ansvarsfullhet för såväl verksamhet som kapital, hittar en kompetent förvaltare i oss. Vi väljer att investera i bolag som kan bidra till en bättre framtid.

Kapitalförvaltning för stiftelserVill du veta mer?

Vill du veta mer om hur vi hjälper små och stora stiftelser med kapitalförvaltning är du välkommen att kontakta Anette eller Stefan.

Anette Carmelius

Kapitalförvaltare

+46 8 407 59 25
anette.carmelius@ohman.se

Stefan Lundmark

Kapitalförvaltare

+46 8 407 58 37
stefan.lundmark@ohman.se