Koncernen

Öhmankoncernens årsredovisning 2021

2021 i korthet

Morningstar utser Öhman Fonder till årets bästa fondbolag 2022

Vid utdelningen av Morningstar Fund Awards 2022 utsågs Öhman Fonder till Best Fund House: Overall. Utmärkelsen är ett tecken på att vi gör rätt saker och den motiverar oss att fortsätta utveckla oss inom aktiv, långsiktig och hållbar förvaltning.

Nordnet och Öhman lanserar The Re-turn Initiative

Initiativet är ett sätt att bidra till en bättre framtid genom att stötta organisationer som kämpar för att hitta lösningar på miljö- och klimatproblem, som ett sätt att ge tillbaka. För varje affär som genomförs på Nordnets plattform under 2022 donerar Öhman och Nordnet tillsammans 10 öre.

Nordnet vinner pris för ”Årets uppror”

I samband med utdelningen av Privata Affärers Årets Bank delade tidningen ut priset Årets Uppror till Nordnet för kampen mot försämringen av villkoren för investeringssparkonton, ISK.

Öhman investerar i Quartr

Öhman investerar i Quartr som revolutionerar investor relations och sättet att följa publika bolag från 16 olika marknader. Investerare får tillgång till bolagens kvartalssamtal med material och transkribering. Bolagets målsättning är att äga interaktionen mellan investerare och publika bolag.

Nordnet fyller 25 år

Nordnet startades med fyra personer den 20 augusti 1996. Nordnet har nu 700 medarbetare i Sverige, Norge, Danmark och Finland som hjälper 1,5 miljoner kunder
med mer än 800 miljarder kronor i sparkapital.

Dokument