Pressmeddelanden

Öhman Fonder är Sveriges bästa fondbolag för andra året i rad

Öhman Fonder har utsetts till "Bästa Fondbolag Totalt" och "Bästa Fondbolag Räntor" vid Morningstar Fund Awards 2023.

Jamal Abida Norling, vd på Öhman Fonder och Lars Kristian Feste, räntechef på Öhman Fonder.

Priset delas ut årligen av Morningstar som är ett av världens ledande oberoende analysföretag inom investeringar. Morningstar lyfter fram Öhman Fonders breda utbud och förmåga att leverera hög riskjusterad avkastning till sina kunder.

”Det är med stor glädje och stolthet vi tar emot Morningstar Fund Awards som Sveriges bästa fondbolag för andra året i rad” säger Jamal Abida Norling, vd på Öhman Fonder och fortsätter:

”Att vi vinner priset som Sveriges bästa ränteförvaltare är så klart otroligt roligt och att vi samtidigt blir Sveriges bästa fondbolag för andra året i rad gör mig makalöst stolt. Utmärkelserna är ett erkännande av vårt hårda arbete och vår passion för att leverera värde till våra kunder. Vi är tacksamma för det förtroende våra kunder visar oss och lovar att göra vårt yttersta för att fortsätta leverera hög riskjusterad avkastning. Ett stort tack till alla fantastiska medarbetare som gör detta möjligt.”

Öhman Fonder är en fristående fond- och kapitalförvaltare med en bred portfölj av fonder inom tillgångsklasserna aktier och ränteplaceringar.

Morningstar Fund Awards 2023 baseras på en omfattande analys av fondbolag och deras prestationer under 2022 tillsammans med fokus på avkastning och risk under de senaste fem åren. Öhman Fonder imponerade på Morningstars team av analytiker och vann priset med sitt breda utbud och sin höga riskjusterade avkastning.

Pressbild:  Jamal Abida Norling, vd Öhman Fonder

Kontakt

Mats Olsson

Chef marknadsföring och kommunikation

+46 70 305 10 02
mats.olsson@ohman.se