Länge leve avkastningen!Det tar tid att förvalta förtroenden. Men man lär så länge man levererar.

Långsiktig lönsamhet kräver uthålliga investeringar och kontinuerligt engagemang. Lika aktiva som vi är i vår investeringsprocess, är vi i vårt påverkansarbete och som samtalspartner med kunder, portföljbolag och andra intressenter.

Utöver att skapa bästa möjliga avkastning, vill vi bidra till det samhälle som möjliggör goda affärer. För oss är historia och erfarenhet i kombination med framtidsorienterade medarbetare och metoder en garant för stabil långsiktighet. Vilket i sin tur genererar mesta möjliga värde för oss alla. Över tid och under växlande konjunkturer.

Genom att på djupet lära känna våra kunder och deras behov når vi gemensamma framgångar. Det faktum att vi enbart arbetar med kapitalförvaltning ger oss ett oslagbart fokus: den specialistkompetens som krävs för att leverera robust avkastning och förstklassig service.

Och med lyhördhet, nyfikenhet och fingertoppskänsla ser vi till att konstant vässa oss själva i en öppen kultur som branschens bästa talanger utvecklas och trivs i.

Jag gick på ett första möte med Jimi och tyckte att han kändes trygg och genuin, och att han förstod min sida. Och så har det fortsatt, han tar sig tid och efter alla samtal med honom förstår jag mig dessutom på den världen mer än tidigare. Så jag är väldigt nöjd.

Olof Kajbjer, professionell e-sportare, CS:GO.

Länge leve avkastningen!Det är så vi låter pengarna växa med uppgiften. Här och nu och för kommande generationer.

Har du en slant över? Låt oss sätta den på tillväxt.

För att få bäst utväxling bör du sikta på att förvalta åtminstone 10 miljoner kronor hos oss. Detta är dock ingen regel utan undantag; det viktigaste är att vi tillsammans skapar mervärde över tid.

Privatperson och entreprenör. Vi har lång erfarenhet av att hjälpa såväl privatpersoner som ägarledda företag – många av våra kunder har kapital i båda kategorierna. Vi är själva entreprenörsdrivna och har stor förståelse för vad det innebär att vara företagare.

Har du ont om tid? Eller är du helt enkelt inte så intresserad av kapitalförvaltning? Hör av dig så går vi igenom dina förutsättningar för att sedan presentera en långsiktig plan. För dig, dina nära och dina bolag. Hos oss på Öhman Fonder har du alltid en egen kontaktperson som tar hand om dig och ditt kapital.

Varmt välkommen!