Kapitalförvaltning för privatpersonerVårda din portfölj

Kapitalförvaltning handlar om förtroende. Och tid.

Viktig information
Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Vi rekommenderar att du läser fondens faktablad och fullständiga informationsbroschyr innan du köper andelar i en fond.

Kapitalförvaltning för privatpersonerVårda portföljen med ett hälsosamt inslag

När vi tar hand om din portfölj så vårdar vi den med ett hälsosamt inslag via fonden Öhman Hälsa och Ny Teknik. Vi ser till att anpassa din portfölj efter dina behov, din placeringshorisont, riskvilja och andra förutsättningar.

Men även när vi sänker risken med hjälp av ränteplaceringar så kan vi samtidigt tillföra inslag av aktieplaceringar med potential, exempelvis fonden Öhman Hälsa och Ny Teknik. Fonden fokuserar på skärningspunkten mellan hälsovård och teknik. En teknikutveckling som drivs av effektivisering i vården, åldrande befolkning och arbetet med att beta av den globala vårdskuld som byggdes upp under pandemin.

Kapitalförvaltning för privatpersonerSätt framtiden på tillväxt hos oss

Tid är pengar

Om det är något många av oss ofta lider brist på, så är det just tid. Därför känner våra kunder trygghet när vi förvaltar deras kapital så att de kan ägna sig åt annat. Sin verksamhet till exempel. Eller sina intressen.

Din framtid är vår framtid

I en verksamhet som vår är nöjda kunder a och o. Därför tror vi på långsiktiga relationer; som kund hos oss är du inget anonymt personnummer, utan en personlighet med personliga egenskaper och önskemål.

Hur svårt kan det vara?

Vi anstränger oss för att alltid vara enkla att förstå och enkla att ha att göra med. Såväl i vår kommunikation som i kundrapporteringen. Tillgänglighet är också en viktig del av vårt erbjudande, att alltid finnas till hands när du behöver oss.

Öhman Private ClientsVälkommen att kontakta oss!

Hör av dig så går vi igenom dina förutsättningar. Hos oss har du alltid en egen kontaktperson som tar hand om dig och ditt kapital.

Jimi Sundberg

Chef försäljning och marknadsföring

+46 8 407 58 48
jimi.sundberg@ohman.se

Carl Ridderwall

Kapitalförvaltare

+46 8 407 59 18
carl.ridderwall@ohman.se

Love Hallerby

Kapitalförvaltare

+46 8 407 58 77
love.hallerby@ohman.se

Stefan Lundmark

Kapitalförvaltare

+46 8 407 58 37
stefan.lundmark@ohman.se