Nyheter

Information mot bakgrund av utbrottet av coronavirus

Öhman Fonder vill kort informera om hur vi agerar i verksamheten mot bakgrund av utbrottet av coronaviruset COVID-19. Förutom att vi bevakar sjukdomsutvecklingen och följer myndigheternas riktlinjer så har vi vidtagit en rad försiktighetsåtgärder för att säkra den dagliga verksamheten och medarbetarnas hälsa.

Nu är vår högsta prioritet att bedriva den dagliga verksamheten som vanligt och att finnas på plats för våra kunder så att ni i er tur kan bedriva er verksamhet, skriver Jamal Abida Norling vd Öhman Fonder.

Nu är vår högsta prioritet att bedriva den dagliga verksamheten som vanligt och att finnas på plats för våra kunder och samarbetspartners så att ni i er tur kan bedriva er verksamhet, skriver Jamal Abida Norling vd på Öhman Fonder.

Medarbetare som återvänt från högriskländer har satts i fjorton dagars hem-karantän och samtliga medarbetare har ställt in sina tjänsteresor. Dessutom har vi reducerat såväl interna som externa fysiska möten. Vissa medarbetare har flyttat till alternativ arbetsplats eller till hemmet för att utföra arbetsuppgifterna där. Sedan tidigare har vi ett väl utbyggt system med teamarbete där flera medarbetarna delar på samma arbetsuppgifter.

Nu är vår högsta prioritet att bedriva den dagliga verksamheten som vanligt och att finnas på plats för våra kunder och samarbetspartners så att ni i er tur kan bedriva er verksamhet.

Stockholm 16 mars 2020

Jamal Abida Norling, vd Öhman Fonder.

Kontakt

Jamal Abida Norling, vd Öhman Fonder
Jamal Abida Norling

Vd och presskontakt

+46 8 407 58 13
jamal.abida.norling@ohman.se