Karriär, Nyheter

Ledig tjänst: Öhman Fonder söker en projektledare för affärsutveckling och digital transformation

Nu söker Öhman Fonder en affärsinriktad projektledare som vill vara med och driva bolagets utveckling framåt. Vi är övertygade om att det är människan som gör företaget och inte tvärtom. Våra medarbetare drivs av nyfikenhet, engagemang och ansvarstagande – vår gemensamma värdegrund.

Öhman Fonder är en ansvarsfull och fristående fondförvaltare. Vårt arbete präglas av ett högt engagemang och en stor respekt för kundernas kapital. Öhmankoncernen har funnits i över hundra år och för oss är hållbara investeringar en självklarhet.

I en flexibel och stimulerande arbetsmiljö erbjuder vi ett engagerande och utvecklande arbete. Att arbeta på Öhman Fonder är roligt och något att vara stolt över. Som en del av Öhmans avdelning Business Tech & Transformation är du med och utvecklar Öhman Fonders verksamhet och ser till att vi fortsätter befinna oss i framkant. Teamet arbetar agilt med automation, business intelligence, affärsutveckling och utvecklar egna tekniska lösningar. Det är ett kreativt och innovativt team med en jämn könsfördelning som strävar efter att ständigt ta nästa steg.

Vi söker dig som drivs av att se resultat av genomförda projekt och förändringsarbete. I rollen som projektledare behöver du ha ett strategiskt och analytiskt tänkande, parat med ett öga för detaljer. Som person är du prestigelös och ödmjuk.

I arbetsuppgifterna ingår att ansvara för ledning, planering, kvalitetssäkring och leverans i tvärfunktionella projekt med kontaktytor mot flera andra avdelningar. En stor del av ditt arbete är att omsätta affärs- och verksamhetsbehov till digitala lösningar och processförbättringar. Du ska också leda större systemupphandlingar och implementera systemen.

Kvalifikationer

Du ska ha en passande akademisk examen och erfarenhet av projektledning, affärs- och verksamhetsutveckling. Du ska vara van att leda andra mot uppsatta mål och ha en övergripande teknisk förståelse. Erfarenhet från finansbranschen är meriterande men framförallt behöver du ha god förmåga att sätta dig in i bolags affärsverksamhet och kunna översätta den till logiska processer.

Vi har en öppen och inkluderande företagskultur och är övertygade att en mångfald av erfarenheter och bakgrunder bland våra medarbetare ger bättre produkter och tjänster för våra kunder. Vi arbetar dagligen för att våra investeringar ska bidra till att lösa de globala hållbarhetsutmaningarna. Vill vara med och driva utvecklingen?

Välkommen med din ansökan!

CV och personligt brev skickas till Ulrika Håkansson, Head of Human Resources, via e-postadress ulrika.hakansson@ohman.se senast 12 november 2021. Ange ”Projektledare” i ämnesfältet. Urval kommer att ske löpande.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Agneta Jakas Rosengren, Head of Business Tech & Transformation, på telefonnummer +46 8 407 59 72 alternativt via e-postadress agneta.jakas@ohman.se.

Kontakt

Agneta Jakas Rosengren

Head of Business Tech & Transformation

+46 8 407 59 72
agneta.jakas@ohman.se

Ulrika Håkansson

Personalchef

+46 8 407 58 46
ulrika.hakansson@ohman.se