Viktig information
Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Vi rekommenderar att du läser fondens faktablad och fullständiga informationsbroschyr innan du köper andelar i en fond.

Nyheter

Webbsändning: Vad förklarar Sveriges framgångar inom bioteknik?

Viktor Elmsjö, som arbetar med förvaltning av svenska småbolag och har en bakgrund inom medicinsk forskning, berättar vad som gör hälsovårdssektorn - med bioteknik i spetsen - intressant för oss som kapitalförvaltare.

Lyssna till när vår förvaltare Viktor ger en inblick i hur vi investerar i sektorn genom att presentera två bolag som vi äger i våra fonder.

Klicka här för att se webbsändningen i efterhand.

Kontakt

Viktor Elmsjö

Fondförvaltare, nordiska småbolag

Webbsändningen är marknadsföring utarbetad av E. Öhman J:or Fonder AB (”Öhman Fonder”). Den baseras på information som inhämtats från källor som Öhman Fonder bedömt vara tillförlitliga men Öhman Fonder kan inte garantera fullständigheten av eller riktigheten i den information och den analys som återges under sändning. Syftet med sändningen är att ge övergripande och allmän information. Öhman Fonder tillhandahåller inte investeringsrekommendationer och varken kommentarer om enskilda aktier, fonder och andra finansiella instrument eller någon annan information på ska ses som investeringsrekommendation eller rådgivning, utan som marknadsföring av Öhman Fonders fonder och tjänster. Eventuella uttalanden om framtidsutsikter som görs under sändning kommer inte nödvändigtvis att realiseras. Ytterligare information finns i fondens faktablad och informationsbroschyr som du hittar här.

Öhman och dina personuppgifter
De personuppgifter som du lämnar i samband med registreringen för evenemanget samlas in av Demio Inc för E. Öhman J:or Fonder AB:s (”Öhman”) räkning. Ändamålet med behandlingen är att Öhman ska kunna göra evenemanget tillgängligt för dig och följa upp din upplevelse och eventuella frågor med dig genom kontakter efter evenemanget. Webbinariet kan komma att spelas in, vilket innebär att även eventuell medverkan från deltagarnas sida, i den mån sådan är möjlig, kan komma att spelas in. Fullständig information om Öhmans behandling av dina personuppgifter, såsom laglig grund för behandlingen och behandlingsperiod, finns i Öhmans Dataskyddspolicy som du hittar här.

För oss är det självklart att personuppgifterna är dina och att vi endast lånar dem av dig. Vi månar om dina personuppgifter och din integritet och kommer inte heller fortsättningsvis dela med oss av dina personuppgifter till någon annan. Information om vår personuppgiftshantering finner du på vår hemsida. Du är alltid välkommen att kontakta oss på dataskydd@ohman.se om du vill veta mer om hur vi hanterar dina personuppgifter.  Du som får det här e-postbrevet är kund eller kontaktperson hos oss och registrerad i vårt register. Du kan givetvis närsomhelst avregistrera dig från framtida utskick genom att klicka på länken längst ned i nyhetsbrevet.