Karriär, Nyheter

Öhman Fonder söker en medarbetare till Business Support

Äntligen finns det en öppning inom avdelningen Business Support hos Öhman Fonder. Vi söker en ambitiös och självständig person med några års erfarenhet av fondadministration.

Öhman Fonder är en aktiv, ansvarsfull och långsiktig kapitalförvaltare. Vårt arbete präglas av högt engagemang och stor respekt för kundernas kapital. Vi har en öppen och inkluderande företagskultur och vi vet att en mångfald av erfarenheter och bakgrunder bland våra medarbetare ger bättre produkter och tjänster för våra kunder. Öhman Fonder är Sveriges största fristående kapitalförvaltare med cirka 140 miljarder kronor i förvaltat kapital.

I din roll kommer du främst arbeta med värdering av våra fonder, värdepappersflöden, avstämningar och viss myndighetsrapportering. Vi förutsätter att du har erfarenhet från något portfölj- och/eller fondandelsägarsystem.

Vi tror att du som person är noggrann, analytisk och självgående, samtidigt som du är social och tycker om att arbeta i grupp. Du är flexibel och kan hantera flera uppgifter samtidigt.

Du tycker om att arbeta med siffror och är genuint intresserad av fond- och finansmarknaden och vill utveckla din karriär inom detta område.

Vi söker dig som är utbildad inom ekonomi eller motsvarande och som har några års relevant erfarenhet inom fondadministration.

Vad vi erbjuder

Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du kommer ha möjligheten att arbeta med utmanande arbetsuppgifter och samarbeta med kompetenta kollegor. Vi tillhandahåller möjligheter för dig att utvecklas och växa i din roll inom bolaget. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi lägger därför stor vikt vid att personalen har en sund arbetsbelastning.

Vi ser fram emot din ansökan

CV och personligt brev skickas till Ulrika Håkansson, Head of Human Resources, via e-postadress ulrika.hakansson@ohman.se senast den 27 juni 2023. Märk ansökan ”BS Öhman Fonder”. Urval kommer att ske löpande.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta: Daniel Källén, chef Business Support via e-postadress daniel.kallen@ohman.se.

Kontakt

Ulrika Håkansson

Personalchef

+46 8 407 58 46
ulrika.hakansson@ohman.se