Karriär, Nyheter

Öhman Fonder söker en senior säljare

Nu söker vi en senior fondsäljare till Öhman Fonders partneraffär. I en stimulerande miljö med sund balans mellan yrkesliv och privatliv erbjuder vi ett engagerande och utvecklande arbete. Vi är övertygade om att människan gör företaget och inte tvärtom. Våra medarbetare drivs av nyfikenhet, engagemang, långsiktighet och ansvarstagande – vår gemensamma värdegrund.

Om Öhman Fonder

Öhman Fonder är en aktiv, ansvarsfull och långsiktig kapitalförvaltare. Vårt arbete präglas av högt engagemang och stor respekt för kundernas kapital. Vi har en öppen och inkluderande företagskultur och vi vet att en mångfald av erfarenheter och bakgrunder bland våra medarbetare ger bättre produkter och tjänster för våra kunder. Öhman Fonder är Sveriges största fristående kapitalförvaltare med 129 miljarder kronor i förvaltat kapital

Om rollen

I rollen som senior fondsäljare bygger du vidare och förstärker vårt befintliga nätverk av samarbetspartners: fondplattformar, förmedlare och rådgivare. Huvudsakliga arbetsuppgifter är att boka och genomföra möten med samarbetspartners för att presentera vårt fonderbjudande. Som fondsäljare driver du partneraffären framåt, bidrar med aktivitet och följer upp utvecklingen.

I samarbete med såväl kollegor som med externa samarbetspartners arbetar du som säljare proaktivt för att skapa nöjda kunder, tillväxt och lönsamhet.

Du ingår i Öhman Fonders säljteam och rapporterar direkt till försäljningschefen. Arbetet sker i huvudsak från vårt kontor i centrala Stockholm men medför en hel del resande inom framför allt Sverige. Du ansvarar själv för att planera och strukturera stora delar av det egna arbetet.

Om dig

Kvalifikationer

Vi söker dig som har passion för försäljning och för att skapa affärsrelationer. Du har kunskap om den finansiella marknaden och dess produkter. Du har förmåga att lyssna, analysera och foga samman våra samarbetspartners behov med Öhman Fonders egen målsättning gällande tillväxt och lönsamhet.

Det är positivt om du har erfarenhet av arbete med försäljning av fond- eller försäkringsprodukter gentemot finansiella rådgivare eller om du själv är rådgivare eller förmedlare idag.

Du har relevant akademisk utbildning eller motsvarande kunskaper. Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift och du har grundläggande kunskaper i MS Office.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är social och utåtriktad samt har förmågan att skapa förtroende och goda relationer. Du trivs med att arbeta i ett dynamiskt och kreativt lag där du deltar i aktiviteter och delar idéer. Som person är du prestigelös och ödmjuk. Du är initiativtagande, har en stark egen drivkraft och arbetar strukturerat.

Välkommen med din ansökan!

CV samt personligt brev skickas till Ulrika Håkansson, Head of Human Resources, via e-postadress ulrika.hakansson@ohman.se senast 28 februari 2023. Märk ansökan ”Säljare Öhman Fonder”. Urval kommer att ske löpande.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Jimi Sundberg, försäljningschef, på telefon +46 8 407 58 48 eller via e-postadress jimi.sundberg@ohman.se.

 

Kontakt

Ulrika Håkansson

Personalchef

+46 8 407 58 46
ulrika.hakansson@ohman.se