Viktig information
Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Vi rekommenderar att du läser fondens faktablad och fullständiga informationsbroschyr innan du köper andelar i en fond.

Nyheter

Årets globalfond nu valbar hos Pensionsmyndigheten

En av våra mest framgångsrika fonder, Öhman Global Growth, är nu valbar på Pensionsmyndighetens fondtorg.

”Öhman Fonder har förvaltat fonden i 25 år och vi är givetvis glada över att fler privatpersoner nu får möjlighet att bli kunder i fonden" säger Jamal Abida Norling vd Öhman Fonder.

”Det är mycket glädjande att fonden nu finns tillgänglig på Pensionsmyndighetens fondtorg. Öhman Global Growth utsågs till årets globalfond av Privata Affärer tidigare i år och ger spararen en exponering mot ett ökat användande av teknisk innovation inom alla typer av branscher över hela världen” säger Jamal Abida Norling, vd Öhman Fonder.

Öhman Global Growth startade i april 1996 och med en uppgång på 57 procent under 2020 blev fonden utnämnd till Årets globalfond av tidningen Privata Affärer tidigare i år. De senaste fem åren (2016 – 2020) har fonden i genomsnitt avkastat 27 procent årligen. Den goda utvecklingen är ett resultat av många års hårt arbete för att integrera hållbar förvaltning i investeringsprocessen och bredda portföljen till att innefatta tillväxtbolag inom fler sektorer som hälsovård och miljöteknik.

”Öhman Global Growth är ett lämpligt alternativ för långsiktigt sparande. Öhman Fonder har förvaltat fonden i 25 år och vi är givetvis glada över att fler privatpersoner nu får möjlighet att bli kunder i fonden” säger Jamal Abida Norling.

Utöver Öhman Global Growth blir även Öhman Global Marknad Hållbar valbar på pensionsmyndighetens fondtorg.

Fondfaktablad och fullständig informationsbroschyr finns att tillgå på respektive fonds presentationssida under rubrik Dokument:

Klicka här för att läsa mer om Öhman Global Growth

Klicka här för att läsa mer om Öhman Global Marknad Hållbar

Kontakt

Kundtjänst

Vår kundtjänst har öppet vardagar mellan klockan 09:00-17:00.

020 52 53 00
fonder@ohman.se